NJË NOKAUT I TMERRSHËM (VIDEO)

0
117

Britaniku Herol Graham dukej se e ka iniciativën dhe përparësinë me amerikanin Julian Jackson, por një kundërgoditje e fuqishme e Jackson e hedhë në botën e ëndrrave Grahamin. Ishte raundi i katërtë i duelit prej 12 raundesh, i zhvilluar më 1990 në Spanjë. Nokauti hyri si një nga më të tmerrshmit në historinë e boksit.

Julian Jackson vs Herol Graham

NJË NOKAUT I TMERRSHËMBritaniku Herol Graham dukej se e ka iniciativën dhe përparësinë me amerikanin Julian Jackson, por një kundërgoditje e fuqishme e Jackson e hedhë në botën e ëndrrave Grahamin. Ishte raundi i katërtë i duelit prej 12 raundesh, i zhvilluar më 1990 në Spanjë. Nokauti hyri si një nga më të tmerrshmit në historinë e boksit.

Posted by PortaliOnline on Sunday, February 24, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here