Me ta kput shpirtin: Keto jane dy motrat qe nderruan jete ne Gjermani

0
106

Me Ta Kput Shpirtin: Keto Jane Dy Motrat Qe Nderruan Jete Ne Gjermani
Dite me pare ne nje aksident tra,gjik ne Gjermani nderruan jete dy motra nga Kosova, shkruan Dardania Press.
Dy motrat qe nderruan jete jane Hidajete dhe Feride Malokaj-Shabani. Hidajetja dhe Feridja ishin te martuara per dy vellezer.

Va,rrimi i te ndjerave u be sot ne ora 15:00 ne fshatin Brovine.
Dardania Press i shpreh ngushellime familjes Shabani-Malokaj.ja dhe Pamjet nha,pserar si,per.
Me ta kput shpirtin: Keto jane dy motrat qe nderruan jete ne Gjermani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here