Kryetari Komunes Replikë ndaj asambleistit të PDK-se Bujar Nevzadit!(VIDEO)

0
112

Kryetari me i fuqishem ne Kosove z. Lutfi Haziri, fol me fakte dhe argumente gjithmone. Sot ia mbylli gojen edhe asambleistit te PDK-se Bujar Nevzadit

Kryetari Komunes Replikë ndaj asambleistit të PDK-se Bujar Nevzadit!

Kryetari Komunes Replikë ndaj asambleistit të PDK-se Bujar Nevzadit!

Posted by Radio STAR Gjilan on Tuesday, March 5, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here