Këtë këngë të Vedatit therra-therra, vija-vija shumë pak e kanë dëgjuar! Por si gjithmonë ju bën ta mbani barkun duke qeshur

0
337

Këtë këngë të Vedatit therra-therra, vija-vija shumë pak e kanë dëgjuar!

Por si gjithmonë ju bën ta mbani barkun duke qeshur.

Një video e rrallë e Vedat Bajramit po qarkullon nëpër rrjetet sociale.

Kënga therra therra vija vija ja vlenë të dëgjohet dhe të qeshni me lot.

Kanga e re 2017..😂 #HIT

Posted by Kosova Republikë on Monday, March 6, 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here