Historiku i Gjilanit dhe lagjeve të Gjilanit ja si i morren emrat(Video)

0
617

Historiku i Gjilanit dhe lagjeve të Gjilanit ja si i morren emrat reportazh i bere nga televizoni T7 per Gjilanin tone te bukur ju ftojm ta ndiqni dhe ta Shperndani me te tjeret.

#GJILANI

Reportazh per Gjilanin / Pamje Fantastike #Shperndajeni ti shohin te gjithe keto pamje

Posted by Gjilani Press on Sunday, March 3, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here