Gjilani sot merr mbeshtetje nga Ministria e Infrastrukturës në projektet infrastrukturore në shumën prej 3.6 milionë euro.

0
197

Sot e nënshkruam memorandumin e mirëkuptimit me Ministrinë e Infrastrukturës për mbështetje në projektet infrastrukturore në shumën prej 3.6 milionë euro. Faleminderit ministrit Pal Lekaj dhe zëvendësministrit dhe mikut tim, Rexhep Kadriu, për angazhimin e jashtëzakonshëm për këto projekte:

Asfaltimi i rrugëve në fshatrat – 850 mijë euro
Asfaltimi i rrugës Përlepnicë – Penda dhe rrugët anësore – 120 mijë euro
Asfaltimi i rrugëve në Cernicë – 80 mijë euro
Asfaltimi i rrugëve në Malishevën e Epërme – 140 mijë euro
Asfaltimi i rrugëve në qytet – 300 mijë euro
Asfaltimi i rrugës “Skifter Arifi” – 140 mijë euro
Asfaltimi i rrugës “7 Shtatori” – 80 mijë euro
Ndërtimi dhe asfaltimi I rrugës Dobërçan-Pogragjë-Stublinë – 500 mijë euro
Ndërtimi i “Rrugës së Kumanovës” me kyqje në rrugën e Zhegrës – 800 mijë euro
Ndërtimi i Rrugës “Enver Miftari” (Fidanishte) – 600 mijë euro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here