Deputetët e Anamoravës bëhen bashkë në një debat me qytetarët e Vitisë

0
203

Të premten në Viti do të mbahet një debat i qytetarëve të Vitisë me deputetët e rajonit të Anamoravës.

Në njoftimin e organizatorëve, thuhet se debati mbahet në kuadër të projektit “Rritja e pjesëmarrjes, transparencës dhe llogaridhënies në Kosovë”, financuar nga Fondi për Demokraci i Kombeve të Bashkuara.

Ftohet qytetarët që të marrin pjesë dhe të shprehin pikëpamjet e tyre të zgjedhurve të popullit lidhur me temat që ata i preokupojnë.

Njoftimi i plotë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here