Reklama e stomatologut kosovar që po shokon të gjithë

0
96

Një figurë e çuditshme dhe qesharake shihet në njërën nga reklamat e një Qendre Mjekësore në Prishtinë, që merret me impiantin apo mbjelljen e dhëmbëve.
Në reklamën e kompanisë shihet një vajzë e një djalë që në esencë reklamuesi ka nënkuptuar procesin e mbjelljes së dhëmbit, por në shikim tjetër reklama duket pak banale.

E si e tillë e njëjta ka marrë goxha shpërndarje në rrjetet sociale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here