Nëse shpallet fajtor, ja me sa vjet bu.rg mund të dën.ohet polici nga Drenasi

0
369

Nëse shpallet fajtor, ja me sa vjet bu.rg mund të dën.ohet polici nga Drenasi

Avokati Besnik Berisha ka sqaruar hollësisht dispozitat ligjore në lidhje me këtë rast.

“Në rast se do të vërtetohet nga Gjykata se i dyshuari V.V. ka kryer veprat penale për të cilat dyshohet nga Prokuroria dhe për të cilat tashmë është caktuar masa e parab;urgimit prej 30 ditësh, dënimi që mund të përballet ai për veprën penale.

“Keqpërdorimi sek**al duke keqpërdorur poziten, autoritetin apo profesionin është ‘nga 1 deri në 5 vite burg’im’, ndërkaq për veprën penale ‘Ndërprerja e palejuar e shtatzënësisë, ai mund të deno’het ‘nga 1 deri në 8 vite bur’gim’”, është shprehur Berisha për lajmi net.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here