Kosovë: Fqinjët S’ia Kthejnë Borxhet, Dyqanxhiu I Bën Publike (Foto)

0
244

Një pronar i një dyqani diku në Kosovë, e ka gjetur një mënyrë të veçantë me ua kërkua borxhet fqinjëve.
Në dritaret e shitores, ai i ka shkruar të gjithë emrat e borxhlinjve si dhe shumën e parave që ata i detyrohen.

Fotografia që po qarkullon në facebook, shfaq borxhet që variojnë nga 7 euro e deri në 200, shuma këto që për një shitore të vogël janë barrë e madhe.

Borxhet në shitore të lagjes janë një fenomen që ndodh vazhdimisht nëpër Kosovë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here