KONKURS PUNE

0
210

KONKURS PUNE

“Komplast “Sh.p.k,
Talinoc i muhaxherve, Ferizaj.

Për shkak të zgjerimit të punimeve në
Kosovë & Maqedoni shpall
Konkurs për këto vende te lira pune:

4 – mjeshtër – Makinista të makinave shpuese me diametër te vogël dhe te madh
2 – Inxhiniera – Mbikqyrës të punimeve në teren
3- Shofera Kamionit me kategori C,E
10 – Punëtor Fizik

Inxhinierat të ndërtimtarisë ose hidroteknikës – (Udhëheqës Punishte kërkohet përvojë punes minimum 1 vjet , për të interesuarit kërkojmë CV (Pervojen e punës) në :
komplast.i@hotmail.com

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit:
+383 44 481 686
nga ora 8 -18h ose te lajmrohen ne zyret e kompanis në fshatin Talinoc i Muhaxherve.

Faleminderit….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here