Jepet alarmi në mbarë botën! Prindër, bëni kujdes kjo sfidë mund te shkatërroje femijët!

0
428

Kjo sfidë që ka futur në “rrjetën e saj” tashmë fëmijë në SHBA, Argjentinë, Francë, Meksikë e Gjermani, mund të lidhet me vd.ekj.en e një 12-vjeçareje nga Argjentina.  Sipas mediave botërore 12-vjeçarja kishte postuar selfie duke bërë disa sfida përpara aktit të ve.të.vr.as.jes.

Prindërit këshillohen që të kontrollojnë vazhdimisht telefonin dhe rrjetet sociale të fëmijëve të tyre. Nëse ju vjen një njoftim nga kjo lojë e quajtur “Momo” dhe me fotografinë e kësaj kukulle, refuzojeni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here