AFATI PER APLIKIM EDHE 9 DITE- Per pune ne Gjermani

0
134

AFATI PER APLIKIM EDHE 9 DITE.

Kontrat pune per Gjermani.
Kerkohen edhe 40 puntore ne fushen e ndertimtaris, si dhe 30 Elektricist (personi duhet te jete me pervoje pune).

Detajet e kontrates jane keto:
Kontrata osht valide per 1 vit me opsion vazhdimi per 3 vite.

PAGESA:
Ora e punes paguhet 14.50Euro

USHQIMI – VENDBANIMI:
Nje her ne dit nga firma, si dhe fjetjen e siguron firma por me pages te perbashket me ndonje koleg te punes.

APLIKIMI:
Kontrata paguhet me dorzimin e Leternjoftimit dhe Pasaportes kopje ju e paguani aplikimin 150 euro pastaj pjesen tjeter te shumes e paguani me nenshkrimin e kontrates ne zyre dmth edhe 200 euro.
Pagesa e kontrates behet ketu ne zyren tone, pastaj ju e paguani ne rrogen e pare edhe 1050 euro dmth me 1400Euro total e siguroni kontraten 1 vjeqare me opsion vazhdimi per 3 vite.

*Kohezgjatja e gjith procedures eshte prej 4 – 5 Muaj!
*Firma zyrtarisht aplikon per termin me grupe, firma ju siguron terminet brenda ketyre muajve.

SQARIM:
Ne jemi pergjegjes per kontrat per shumen qe ju e paguani per qdo detaj per qdo dokument, pagesat paraprake behen per seriozitetin tuaj dhe punen tone.

– Pershkak te interesimit te madh ju lutemi per me shum informata dhe per aplikim vizitoni zyren tone ne Prishtinë.

Adresa: Prishtinë, Rruga Tring Smaili (afer Hotel Swiss Diamond)
Qdo informat shtes e merni ne nr e telefonit: +383 45 800 804
Orari i punes: E Hene – E Shtune ora 10:00 – 14:00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here