NJOFTIM PER LEGALIZIM TE ARMEVE NË “TARGET”

0
236

NJOFTIM PER LEGALIZIM TE ARMEVE NË “TARGET”

Nga pjesa e dytë e dhjetorit, ka filluar fushata gjashtëmujore për legalizimin e armëve të vogla dhe të lehta, të cilat i posedojnë pa leje qytetarët e Kosovës. Nisma është marrë nga Qeveria e Kosovës, përkatësisht Ministria e Punëve të Brendshme.
Njoftojmë të gjithë qytetaret të cilët dëshirojnë ti legalizojnë armet e tyre, se legalizimin mund ta bejne edhe përmes kompanisë “TARGET” me çmim shumë të volitshem.
Kompania “TARGET” gjendet ne lagjen Dardania, afer Qendrës së Mjeksisë Familjare “Dardania”.

Ju mirëpresim.
Legalizoje edhe ti armen tënde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here