Komuna e Vitisë ka një kerkesë për mësimdhënësit

0
163

Komuna e Vitisë apelon tek mësimdhënësit

Pas reflektimit pozitiv të Qeverisë për rritje të pagave,kërkojmë nga mesimdhënësit e Komunës tonë që të rifillojë mësimi,me qëllimin më të mirë për mos humbjen e orëve të mësimit nga fëmijët tanë.
Ne si institucione komunale jemi të përkushtuar së bashku me ju dhe të gjithë akterët që të mos dēmtohet procesi mësimor.

Me respekt Kryetari i Komunës së Vitisë
Sokol Haliti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here