Imami nga Kaçaniku ka bërë pajtimin e 87 gjaqeve, dhe ka dhuruar 20 shtëpi deri më sot!

0
332

Fidaim Fazliu imam ne xhaminë e fshatit Duraj në Kaçanik. Nga viti 2007 me ndihmën e bamirësve hoxha çdo vit ka ndërtuar nga një shtëpi. Ne vitin 2017 ka ndertuar 2 shtëpi. E në vitin 2018 ka ndërtuar 8 shtëpi, 5 ne komunën e Kaçanikut 2 ne Shtërpcë dhe një në Ferizaj.

Nga viti 2009 e këtej ka bere 87 pajtime te gjaqeve.

Se fundmi ka ndihmuar një 24 vjeçar te ngritët ne këmbe qe nuk kishte ecur asnjëherë. Vazhdimisht ne ndihmës te te varfërve.!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here