Hasani:”Mund të na detyrojnë ta heqim taksën, por nuk mund të na detyrojnë të blejmë produkte serbe”

0
116

Ish-ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka thënë se mund të na detyrojnë ta heqim taksën dhe të na vënë lloj-lloj sanksione, por nuk mund të na detyrojnë të blejmë produkte serbe.

“Mund të na detyrojnë ta heqim taksën, mund të na vënë lloj-lloj sanksione, por nuk mund të na detyrojnë të blejmë produkte serbe. Lutje për të gjithë, ta dënojmë vet Serbinë duke mos blerë asnjë produkt të tyre”, ka shkruar Hasani në llogarinë e vet në “Facebook”.
Mund të na detyrojnë ta heqim taksën, mund të na vënë lloj-lloj sanksione, por nuk mund të na detyrojnë të blejmë produkte serbe.
Lutje për të gjithë, ta dënojmë vet Serbinë duke mos blerë asnjë produkt të tyre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here