Familja Beqiri nga komuna Vitise behet me shtepi te re, faleminderit kontribues.

0
8240

Falenderojm te gjith ata që kontribuan për ndertimin dhe rregullimin e shtëpis Avni Beqiri tash ma shtëpia e kompletuar.Avnis ja urojm shtëpin e re urime urime. Donatort nga evropa 1. Shoqata Vita – 1000 Fr
2. Diar Avni Azemi – 400 Fr
3. Kenan Agim Fejza – 200 Fr
4. Dostan Rexhepi – 200 Fr
5. Kushtrim Azemi – 100 Fr
6. Meriton Hetemi – 100 Fr
7. Isak Fejza – 100 Fr
8. Bajram Tahiri – 100 Fr
9. Erblin Azemi – 100 Fr
10. Rinor Selver Fejza – 100 Fr
11. Bleron Terziu – 100 Fr
12. Fitim Selmani (Kumanov)100 Fr
13. Shaban Pajaziti – 200 Fr
14. Arbnora Ademi – 100 €
15. Bushat Hasani (Begunc)-100 €
16. Makfire Arifi (Mogillë-Lubisht)-200 Fr
17. Arben Gashi – 300 Fr
18. Nijazi Lahu – 100 Fr
19. Xhevat Rexhepi – 200 Fr
20. Dardan Rexhepi – 300 Fr
21. Zaim Sinani – 100 €
22. Ilmi Bajrami (Begunc) – 100 Fr
23. Labinot Selmai – 100 Fr
24. Avdi Shaqiri – 100 Fr
25. Rasim Rexhepi – 100 Fr
26. Sadik Rexhepi – 100 Fr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here