E pabesueshme çfarë bëri i riu Gjilanas, duke marrë si model nga ajo që kishte parë në Gjermani

0
369

I riu nga Dobërqani vendosë këmbimore librash

Duke marrë si model nga ajo që kishte parë në Gjermani, i riu Agron Murseli ka vendosur një këmbimore librash nga e cila dashamirët e librit do të mund të vendosin një libër dhe në këmbim të marrin një tjetër për ta lexuar.

“Duke e parë një këmbimore për Libra në Gjermani fillova ta ndërtoj që ta kemi edhe ne një në fshatin ton,këmbimore për libra.
Fillimi do të jet të furnizomi me disa libra pastaj të interesuarit atë që e kan lexuar ta sjellin dhe ta marin atë që se ka lexuar.” – theksoi ai.

Ai tregoi edhe shpenzimet që ka bërë duke inkurajuar të tjerët ta bëjnë të njèjtën gjë. “Të interesuarit që dëshirojnë me kontribu që t’kemi edhe me shumē këmbimore kjo e gjitha ka kushtuar 45€. ” /GjilaniOnline

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here