Shqiptarë, ja si mund të merrni pasaportën zviceriane

0
75

Shqiptarë, ja si mund të merrni pasaportën zviceriane

Janë të shumtë shqiptarë që jetojnë në Zvicër dhe disponojnë pasaportën zvicerane, por ka dhe shumë të tjerë që presin të bëjnë një gjë të tillë.

Lidhur me këtë ‘ëndërr’ shteti zviceran ka zbuluar procedurat se si mund të përfitosh nënshtetësinë helvete.

Bëhet me dije se shtetësia zvicerane mund të fitohet me prejardhje, adoptim ose natyralizim. Parakushtet për fitimin e shtetësisë mund të gjenden nën të Drejtat dhe Detyrat e Natyralizimit.

Ju mund të merrni nënshtetësinë zvicerane përmes natyralizimit të zakonshëm ose natyralizimit më të lehtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here