Shkoi të blejë shalqi në treg, nuk u beson syve kur e hap

0
186

Një grua ka mbetur e habitur kur është kthyer nga tregu, pasi ka parë që fruti i saj i preferuar nuk ishte siç ajo mendonte. Gruaja pasi ka mbërritur në shtëpi, ka prerë shalqirin, por ka mbetur e befasuar ku ka parë se ngjyra e tij nuk ishte e kuqe si zakonisht, por e verdhë.

Ajo që e la më shumë të habitur ishte shija e shalqirit, e cila ishte jashtëzakonisht e mirë. Shalqni me ngjyrë të verdhë, është një nga frutat më të kërkuar dhe më të pëlqyer ne botë.