Nëse e bën Thaçi ketë, atëherë Serbia nis raketat drejt Kosovës

0
357

Lajme te pabesueshme po qarkullojnë neper media te vendit, pas kokefortsis se Presidentit qe një pjesë e Serbisë te bashkohet me Kosovën dhe veriu te qëndroje aty ku është i paprekur, por disa media nga Serbia raportojnë se kryeministri i tyre është gati te filloje luftën nëse Thaçi e kërkon atë.

Ne vazhdim pritet qe te merret një vendim se kush do te jetë kryesori i këtyre bisedimeve vendimtare, pasi Presidenti nuk e ka ndërmend te lëshoj “pe”.

“E lus botën, sidomos fuqitë perëndimore ta kuptojnë mirë se taksa e vendosur nuk godet vetëm interesat e Serbisë, por popullin serbë në Kosovë”, theksoi ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here