Mësuesja harron çantën në një restorant – Punonjësi ia poston çantën së bashku me një surprizë në të

0
252

Harresa e çantës ose portofolit në një lokal është mjaft i papërshtatshëm.

Por për Lindsay, një mësuese nga Teksasi, ishte me fat. Ajo po kthehej për në shtëpi me familjen e saj pasi kaloi një javë me pushime kur u ndalën në një restorant për të ngrënë drekë.

Pasi mbaruan drekën edhe u ndalën në një karburant, e kuptoi që çanta e saj ishte kthyer restorant.

Ajo mori restorantin në telefon duke thënë se ishte tre orë larg dhe kishte harruar çantën e saj atje.

Përgjegjësi e siguroi atë se do të dërgonte çantën e saj, por mësuesja në panik kujtoi se çelësat dhe gjërat që duhej të kishte për ditën e saj të parë të mësimit ishin ende në çantë.

Ajo shpjegoi se kishte nevojë për çantën sa më parë që ishte e mundur dhe se ajo ishte e gatshme të paguante për një dërgesë brenda natës.

“Ai e dërgoi çantën me FedEx dhe kishte vënë “prioritet gjatë natës “.

Duke qenë se unë mbaj një çantë dore shumë të madhe, mund të imagjinoni se NUK ishte një dërgesë e lirë, “Tha Lindsay.

“Kur i telefonova përgjegjësit të restorantit për t’i dhënë një numër llogarie FedEx për të përdorur për të paguar për të, ai më tha të mos shqetësohesha për të, sepse ishte kujdesur vet !!”

Jo vetëm që ky përgjegjës pagoi për transportin brenda natës, por ai madje kishte futur dhuratë ushqim falas “.

Tha Lindsay. Punonjësit atij restoranti kishin reputacion si të sjellshëm me të vërtetë dolën e priste mësuesja që një përvojë stresuese ti kthehej në një akt mirësie që ajo kurrë nuk do ta harronte

Burimi: goodfullness.net
©10gjera.com/a.c./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here