Intelektualet me një mesazh të qart për grupin e Kumanoves dhe për produktet Serbe

0
272

Me ju erdhi Liria, pa lirimin tuaj nuk bëhet Shqipëria (Grupi Kumanovës)
FC DRITA – KF Minatori 5:3
INTELEKTUALËT 1998 / 08.12.2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here