Gruaja lind fëmijën e 6-të, ja pse babai kur sheh foshnjën fillon të ulërasë papritur (VIDEO)

0
276

Dy prindër vendosën të presin deri në lindjen e fëmijës së tyre për të zbuluar gjininë e tij. Ata kishin 5 vjaza dhe ishin në pritje të fëmijës së tyre të gjashtë, por e lanë surprizë gjininë e fëmijës.
Ditën e lindjes doktori zbuloi reagimin e babait kur zbuloi gjininë

e foshnjës. Ai filloi të bërtasë kur më në fund e mëson gjininë e fëmijës së tij.
“Oh Zot tim!” Ai vazhdon të bërtas vazhdimisht. Doktori i thotë atij të ulet dhe të qetësohet, sepse mund të trembë të tjerët në dhomë. Fëmija, i gjashti për këtë çift dhe pas pesë vajzash, ishte djalë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here