Dalin pamjet: Momenti i përplasjes mes Veselit dhe Llumnicës në seancë

0
241

Seanca e “Syrit të Popullit” është tensionuar gjatë dëshmisë së Kadri Veselit.Veseli ka thënë se nuk e njeh Avni Llumnicën, ndërsa Llumnica i është kundërpërgjigjur se nuk e njeh Veselin si kryetar të Kuevndit.“Nuk nij që janë gjallë këta pisa”, tha Veseli për anëtarët e Syrit të Popullit, transmeton Express.

Në një moment situata gati sa nuk ka eskaluar dhe është dashur ndëryhrja e policisë për të palandaruar një gjë të tillë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here