Çfarë ndodh kur në rezervuar të makinës derdhni Coca-Cola? (Video)

0
204

Megjithëse nuk e dimë se cila është përbërja e saktë kimike e Coca-Colas, jemi shumë të sigurt se kjo pije popullore bazohet kryesisht në ujë.

Një pronar i veturës BMW 325i E46, vendosi të provojë se çfarë do të ndodhë nëse mbush rezervuarin e benzinës me dy litra Coca-Cola, transmeton Telegrafi.

Në rezervuar ka edhe benzinë, por ai deshi të provojë se si ndikon pija e popullarizuar në makinën e tij.

Ai bëri edhe një videoklip që mund të shikoni më poshtë pasojat dhe sa i kushtoi riparimi i veturës.

Me fjalë të tjera – mos hidhni pije të gazuara në makinat tuaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here