6 dallimet që tregojnë nëse mbushësi është origjinal apo falso (FOTO)

0
177

Jemi dëshmitarë të falsifikimi të thuajse të gjitha mjeteve elektronike. Nëse doni të blini një mbushës për telefonin tuaj dhe dyshoni se a është origjinal apo jo, atëherë shihni 6 fotografitë e mëposhtme, në të cilat shihen dallimet mes mbushësit origjinal dhe fallco.
Image
Image

Image

Image

Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here