3-vjeçari shqiptar me historinë që të therë në shpirt, engjëlli i vogël kërkon ndihmën tuaj

0
82

Sirdi, vogëlushi me sy blu dhe pamje engjëllore, kërkon ndihmën e secilit prej nesh.
Sado e vogël të jetë ajo, mund të thotë shumë për prindërit e tij, të cilët po përpiqen me çdo lloj mënyre për t’ia shpëtuar jetën.

3-vjeçari, i cili është edhe fëmija i parë i një çifti të ri, është diagnostikuar me Leucemi Akute Limfoblastike dhe po lufton për jetën.

Vogëlushi i ëmbël i cili ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve meriton të ketë një jetë të gjatë.

Megjithëse mundësitë e familjes së tij janë të pakta, ata shpresojnë se me ndihmën sado të vogël të atyre që e lexojnë këtë postim, mund të arrihet shumë dhe biri i tyre do të mund t’ia shpërblejë të gjithëve një ditë.

Lexo më shumë në: https://m.gazetaexpress.com/lajme/3-vjecari-shqiptar-me-historine-qe-te-ther-ne-shpirt-engjelli-i-vogel-kerkon-ndihmen-tuaj-607406/?fbclid=IwAR2QF9kbeSF8Bn9viBws-Ig7RP5S-y62blFwshPX-DyMsBE9dujYGasaUnE?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here