Shpesh e mallkoj veten, pse u martova, pse krijova familje, pse te vuajn edhe keta, behet me banese kjo familje (Video)

0
158

Ahh o Zot o Zot Shume prekese
E Premte / E gezofshi banesen e reJeta e tij, hjekat e tij te shtine ne dhe per se gjalli“ Shpesh e mallkoj veten, pse u martova, pse krijova familje, pse te vuajn edhe keta
Jam rrit vet jetim, kam hjek shume, jam kane fukara gjithmone, po du me vdek e mej lane edhe keta tuj vuajt e tuj hjek

Hajdin Selimi nga Prishtina vet i 8 anetar u be me banese te re

Faleminderit familjes se Haxhi Azemit nga Shkupi te cilet e kane dhuruar nje banese te re tek ne, e ne ja dhuruam kesaj familjes kete banese
Banesa eshte mbi 110 metra katrore dhe vlera e saj eshte mbi 50 mije euro

Familja e haxhi Azemit ka kerkuar qe njezet mije euro te vleres se kesaj banese te ndertohet nje shtepi per nje familje nevojtare ne Shkup, edhe ate shtepi ne jemi duke e ndertuar

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

.

Ahh o Zot o Zot 😢 Shume prekese 😢E Premte / E gezofshi banesen e re 😊Jeta e tij, hjekat e tij te shtine ne dhe per se gjalli“ Shpesh e mallkoj veten, pse u martova, pse krijova familje, pse te vuajn edhe keta 😢Jam rrit vet jetim, kam hjek shume, jam kane fukara gjithmone, po du me vdek e mej lane edhe keta tuj vuajt e tuj hjek😢Hajdin Selimi nga Prishtina vet i 8 anetar u be me banese te reFaleminderit familjes se Haxhi Azemit nga Shkupi te cilet e kane dhuruar nje banese te re tek ne, e ne ja dhuruam kesaj familjes kete baneseBanesa eshte mbi 110 metra katrore dhe vlera e saj eshte mbi 50 mije euroFamilja e haxhi Azemit ka kerkuar qe njezet mije euro te vleres se kesaj banese te ndertohet nje shtepi per nje familje nevojtare ne Shkup, edhe ate shtepi ne jemi duke e ndertuarBamires Zoti kurr mos ju humbteShikoje/Shperndaje

Posted by Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit on Friday, November 2, 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here