E pabesueshme: Pëllumbi me një krah të thyer shkon vetë në një klinikë veterinare

0
307

Një ekip veterinerësh nga qyteti rus i Omsk operoi mbi një zog që thuhet se erdhi vetë në klinikë dhe madje “trokiti në derë” për ndihmë. Historia e pabesueshme u lëshua në rrjetin social rus të VK nga Polina Smislova, një specialist i cili mori pjesë në operacion.

Sipas këtij mjeku, është një pëllumb që fjalë për fjalë “trokiti në derë” të klinikës. Stafi gjeti klientin e pazakontë kur dëgjoi dritën që troket në derën e xhamit të hyrjes. Krahu i tij dukej seriozisht i plagosur, kështu që mjekët vendosën të bëjnë një radiografi për të parë nëse ajo ishte thyer, përcjell Plus Tv.

Fakti është se zogu, i cili më vonë mori emrin Frank, jo vetëm që nuk kishte frikë nga mjekët, por, përkundrazi, ecte vetë në duart e tyre dhe i lejoi ta shqyrtojë atë.

Shumë shpejt u bë e qartë se ‘pacienti’ duhej të operohej, prandaj disa veterinarë u bashkuan me forcat për të ndihmuar Frank dhe ekipi arriti të kryejë një operacion të suksesshëm.

Sipas Smislova, rasti nuk ishte i komplikuar: ishte një thyerje e mbyllur, pa fragmentim apo zhvendosje. Tani Frank ndihet mirë dhe gati gati për të fluturuar. “Kështu i dhamë një zogu tjetër një mundësi për t’u kthyer në qiell”, shkruan mjeku.Megjithatë, Frank mbetet në klinikën e deritanishme. Ata që kujdesen për të janë të sigurtë se ai i përket një race të pastër. Ata mendojnë se ai duhet të jetojë në një shtëpi pëllumbash dhe të mos përdoret për të ftohur, kështu që ata kanë frikë ta lënë atë të fluturojë jashtë, sipas Smislova.

Shihni videon e mëposhtme për më shumë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here