Çifti adopton 3 fëmijët e fqinjës që ndërroi jetë, kur ata kthehen në shtëpi i pret surpriza që i ka përlotur të gjithë

0
152

Audrey ishte një nënë beqare me 3 fëmijë. Atyre u është dashur të përballen me ashpërsitë e jetës. Një ditë nëna e vetme filloi të mos ndihej mirë dhe u detyrua të shkonte në spital për të kontrolluar shëndetin e saj, por ndërkohë nëna pyeti nëse në lagje dikush mund të kujdesej për 3 fëmijët e saj; për fat të mirë një fqinje e quajtur Tisha iu përgjigj apelit dhe pranoi kërkesën e saj. Trisha ishte nëna e pesë fëmijëve, dhe edhe pse nuk kishte shumë hapësirë në shtëpi ajo ishte më shumë se e lumtur për t’i që po ndihmonte fqinjën e saj.

Pak disa analizave të kryera u zbulua se Audrey kishte sëmundje në stomak, ku për fatin e saj të keq ishte i paoperueshëm. Gruaja kuptoi se nuk i kishte mbetur shumë kohë për të jetuar.

Audrey ishte e shqetësuar më shumë për djemtë e saj, ajo donte të sigurohej se ata do të kishin një familje pas largimit së saj dhe për këtë shkak se ajo luftoi me të gjithë forcën të përmbushte detyrën që i kishte vendosur vetes.

Në fakt, Audrey dhe Tisha nuk ishin mikesha, rutinat sfiduese të dy nënave me shumë fëmijë i kishin penguar të dyja që të mund të bëheshin mikesha gjatë kohëve në të cilat ata ishin fqinje.

Edhe pse ata nuk ishin mikesha të ngushta, Tisha dhe bashkëshorti i saj, ishin më shumë se të lumtur të ndihmonin Audrey-n dhe fëmijët e saj. Me kërkesën e nënës së tyre, Tisha ra dakord për t’u bërë kujdestarja ligjore e tre fëmijëve dhe i mori ata të jetojnë në shtëpi së bashku për 5 fëmijët e saj.

Pavarësisht vështirësive të konsiderueshme, bashkëjetesa ishte shumë e qetë dhe Tisha dhe bashkëshorti i saj u përkushtuan fuqishëm për t’i bërë fëmijët të ndienin sa më pak të jetë e mundur mungesa e nënës së tyre.

Historia në fjalë nuk kaloi pa u vënë re edhe nga opinioni public, i cili është nxitur për të mësuar historinë e këtyre familjeve.

Fox5 vendosi të intervistonte Tishën dhe burrin e saj, shkruan ShkodraNeës. Me të dëgjuar të gjithë historinë dhe vështirësitë me të cilat ata po përballeshin për të jetuar dhe për t’u kujdesur për tetë fëmijët, një program i njohur është ofruar të ndihmojë familjen duke u ndërtuar atyre një shtëpi të re më të madhe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here