Binjakët s’ndalojnë së qeshuri, por shikoni çfarë bën foshnja në të kaltër

0
186

Këta binjakë 11-muajsh nuk mund ta kontrollojnë të qeshurën e tyre, pasi shikojnë njëri-tjetrin.
Ata janë binjakë dhe sigurisht që tashmë veçse kanë një lidhje të veçantë, por kjo e qeshur e këndshme i afroi ata edhe më shumë sa që tash sa herë e shikojnë njëri-tjetrin, nuk pushojnë së qeshuri.

Sapo filluan të qeshin, ata nuk mundën të ndalen, transmeton Gazeta Express. Dhe tani, sytë mbani tek foshnja në të majtë – as ne s’mund të ndalemi duke qeshur me të.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here